Se ob sami misli kaj belilo naredi z vašimi lasmi, takoj odvrnete od misli, da bi bili blondinka? Nič več! OLAPLEX nadomesti vse vezi v lasu, ki bi jih belilo uničilo. Beljenje las je z OLAPLEXOM mnogokrat varnejše in občutno manj škodljivo za lase. Presenečeni boste nad rezultatom! Beseda ‘revolucija’ se vam bo zdela premalo za stanje vaših las! Enako velja za barvanje las in tudi trajno kodranje. OLAPLEX uporabljajo frizerji zvezdnikov v Ameriki. Smo prepričani, da si prelepe zdrave lase zaslužite tudi vi.

KAJ JE OLAPLEX?

OLAPLEX sta izumila Dr. Eric Pressly in dr. Craig Hawker. Gre za REVOLUCIONARNI pristop k obnovi poškodovanih las. Je prvi in edini sistem obnovitve las z več zaščitenimi patenti.OLAPLEX je dodatek, ki pomaga obnoviti poškodovane kemijske vezi v laseh s pomočjo ene same aktivne patentirane sestavine bis-aminopropil diglikol dimaleata. OLAPLEX deluje tako, da poveže enojne žveplove in vodikove vezi in formira ter obnavlja disulfidne vezi v laseh, ki se poškodujejo med kemičnimi, toplotnimi in mehanskimi procesi obdelave las.OLAPLEX je veganski in je brez sulfatov, ftalatov, DEA, aldehidov in ni nikoli testiran na živalih.OLAPLEX je namenjen uporabi v frizerskem salonu (Olaplex Salon intro Kit) in domači negi las (Olaplex No3, Olaplex No.4 in Olaplex No.5).Je edini izdelek, ki vsebuje patentirano sestavino bis-aminopropil diglikol dimaleata!

ZAKAJ ZAHTEVATI OLAPLEX?

  • Obnavlja poškodovano proteinsko strukturi v laseh
  • Izdelan po patentirani tehnologiji
  • Primeren za vse vrste las, ki se poškodujejo med kemičnimi, mehanskimi in toplotnimi procesi obdelave las
  • Ne vsebuje sulfatov, ftalatov,silikonov, aldehidov, DEA, in ni testiran na živalih
  • Enostaven za uporabo
  • Več milijonov zadovoljnih uporabnikov po svetu
  • Zagotavlja odlične rezultate
  • Mogoče ga je uporabljati kot dodatek ob barvanju/svetljenju las ali kot samostojni obnovitveni tretma

Poiščite OLAPLEX v našem frizerskem studiu!

OLAPLEX No. 1 – Bond Multiplier

Za uporabo samo v frizerskem salonu

Je profesionalni dodatek, ki ga frizer doda v barve, belila, prelive, glose in tonerje. Je prvi korak pri uporabi OLAPLEXa v salonu in zagotavlja obnovo disulfidnih vezi v lasni strukturi. Vsebuje patentirano OLAPLEX aktivno sestavino bis-aminopropil diglikol dimaleat, ki jo najdemo le v originalnih OLAPLEX izdelkih!

Olaplex No.1

OLAPLEX No. 2 – Bond Perfector

Za uporabo samo v frizerskem salonu

Kremna emulzija, je drugi korak pri uporabi OLAPLEX tretmaja. No. 2 ni regenerator, maska, nevtralizator ali vlažilni tretma. No. 2 je zaključek obnovitvenega OLAPLEX postopka in zaključi obnovo disulfidnih vezi v lasni strukturi. Na lase ga nanesemo po končanem postopku barvanja las. Vsebuje patentirano OLAPLEX aktivno sestavino bis-aminopropil diglikol dimaleat, ki jo najdemo le v originalnih OLAPLEX izdelkih!

Olaplex No.2