Blog Standard

k18-molecular-repair-mask-5ml

Novo v naši ponudbi – K18 Peptide

K18PeptideTM je znanstveni preboj na področju molekularne nege las, ki ste ga že od nekdaj čakali. Klinično potrjeno odpravi poškodbe las v samo štirih minutah.

Kako uporabiti K18 MASK doma?

 1.       Umijte s šamponom in izperite. Ne uporabljajte balzama.
 2.       Lase temeljito osušite z brisačo.
 3.       Nanesite en brizg K18 MASK, več izdelka dodajte glede na dolžino, debelost in stanje las (glejte preglednico). Enakomerno vtrite od konic proti lasišču, vsak brizg            izdelka posebej.
 4.       Počakajte štiri minute. NE izpirajte.
 5.       Oblikujte frizuro kot običajno.
 6.       Ob začetku uporabe izdelka nanesite na 4 do 6 umivanj las zapored, nato pa vzdržujte kondicijo las z nanosom pri vsakem tretjem do četrtem umivanju las.

DA & NE uporabe

 DA, uporabite čistilni šampon, če so na laseh težki izdelki za oblikovanje ali suh šampon.

DA, odvečno vodo odstranite z brisačo ali lase zavijte v turban, dokler niso le še vlažni.

DA, počakajte polne 4 minute, preden nanesete izdelek za oblikovanje ali kaj drugega.

DA, ob začetku uporabe nanesite na 4 do 6 umivanj las zapored, da boste videli poln rezultat nege.

NE uporabite balzama pred uporabo K18.

NE uporabite preveliko količino K18.

NE izperite.

K18 Hair Official Logo
K18 Hair Official Logo

Prenovljena spletna stran

Spoštovane stranke in obiskovalci naše spletne strani, Obveščamo Vas, da smo v maju 2020 osvežili izgled naše spletne strani. Želimo si, da bi bila naša spletna stran funkcionalna, informativna ter pregledna in da vam bi omogočila enostaven dostop do želenih artiklov in informacij. Vsebine bomo sproti izpopolnjevali in dopolnjevali, veseli pa bomo tudi pohval, komentarjev in pripomb.
Ker nam Vaše mnenje veliko pomeni, Vas prosimo za povratne informacije in morebitne predloge za nadaljnje izboljšave. Svojo stran bi radi naredili privlačno in uporabniku prijazno.
Hvala,
Frizerski studio Sašo

Lumea

Lumea Colour za barvanje las

LUMÉA COLOUR je inovativen sistem za permanentno barvanje las, z edinstveno formulo, brez amonijaka in PPD (paraphenylendiamine). Uporaba Boswellia serrata, arganovega olja in ekstrakta pšeničnih proteinov zagotavlja maksimalno obstojnost barve in enostavno uporabo, poleg tega pa ne draži lasišča, je prijetnega vonja in ima izredno kremno strukturo. Barva LUMÉA COLOUR je na voljo v 36 barvnih odtenkih in se lahko meša v razmerju 1:1,5 s štirimi razvijalci, različnih jakosti.

Odtenki so v razponu od temne do zelo svelte in od hladne do tople. Med seboj jih lahko poljubno mešamo. Poleg tega sta na voljo tudi specijalni šampon in balzam. Obsežna in raznolika linija LUMÉA COLOUR omogoča frizerju, da ustreže vsem željam, vedno zahtevnejših strank v frizerskih salonih. Vsebuje: • Arganovo olje • Pšenične proteine • Boswellia serrata

Boswellia serrata

Prednosti Boswellia serrata ekstrakta:

 • ima pomirjujoč učinek
 • deluje protivnetno
 •  je idealen za občutljivo lasišče
 •  zmanjšuje pordečelost lasišča

Boswellia serrata ekstrakt, je smola drevesa, ki raste v suhih gorskih regijah Indije. Ima dolgo tradicijo v indijski ajurvedski medicini in je dobro znana po svojih pomirjujočih in anti-dražilnih lastnosti. Zaradi Boswellia serrata ekstrakta je Luméa Colour eden izmed najbolj pomirjujočih barvnih izdelkov, ki so na voljo v frizerskih salonih.

Arganovo olje

Tradicionalna lepotna skrivnost Maroka

Prednosti:

 • krepi lase
 • vrača mehkobo in sijaj las
 • bogati lase s hranilnimi snovmi in deluje kot vlažilec za lasišče

Arganovo olje (Argania spinosa) pogosto imenujejo »tekoče zlato« in se pridobiva iz plodov arganovega drevesa, ki je endemična v jugozahodnem delu Maroka. Arganovo olje je tako redek in dragocen izdelek, ki je bil vpisan na seznam svetovne kulturne dediščine.Olje, ki se uporablja v Luméa Colour se pridobiva po tradicionalni metodi (ročno), brez pesticidov
in je narejen na do narave prijazen način.

Pšenični protein

Prednosti:

 • regenerira lase in izboljša gladkost
 • zmanjša poroznost v laseh
 • poveča volume las
 • zmanjša draženje lasišča
 • poveča zmožnost las, da zadržijo vlago.

Beljakovine iz pšenice ali glutena, se obdelujejo s pomočjo hidrolizacije in rezultat je izdelek, ki lahko privabilja in zadržuje vlago v laseh. Ta lastnost je razlog, zakaj veliko izdelkov za nego kože in las vsebuje hidroliziran pšenični protein. Poleg tega so znanstveni rezultati testov dokazali pozitivne učinke hidroliziranega pšeničnega proteina na lase in lasišče.

 • Obiščite nas

  Frizerski studio Sašo, Sašo Kancilja s.p.

  SI 63180286

  Slamnikarska cesta 1D

  1230 Domžale

  Telefon: 031 55 77 19

  Email: frizersaso@gmail.com

 • Delovni čas

  PON, SRE, ČET: 12:00 – 19:00

  TOR, PET: 8:00 – 16:00

  SOBOTA: Po naročilu

  NEDELJA in PRAZNIKI: Zaprto